Ladner SD

K-7 Inggris, K-7 Perancis Immersion 
Jadwal: Séptémber nepi ka Juni
populasi: 529

Kepala sekolah: Lily potter
Alamat Sakola: 5016 - 44 Avenue, Delta, SM, V4K 1C1
telepon: 604-946-4158

Website Website

meunang nyupiran

 

Sakola Dasar Ladner perenahna di jantung Ladner di komunitas bersejarah. Éta nawiskeun dua program lengkep ti TK dugi ka Kelas 7 - Immersion Inggris sareng Perancis. Sakola Dasar Ladner ngabina harga diri, sikep kooperatif, sareng kahayang sareng katerampilan anu dipikabutuh pikeun janten peserta didik anu sumanget. Éta nawiskeun rupa-rupa program penyuluhan pikeun siswa anu resep kana seni, tulisan, matematika atanapi sains.

Acara sareng kagiatan sakola taunan kalebet Terry Fox Run, Tim Voli sareng Baskét pikeun murid Kelas 6 & 7, Hoop Shoot Basketball Challenge (Kelas 5-7), Band Kelas 6 & 7, Track & Field (Kelas 4-7) sareng Olahraga. Dinten. Sajaba ti éta, aya kasempetan pikeun siswa panengah ngamekarkeun tanggung jawab ku jadi aub dina sagala rupa pakasaban sakola kayaning penjaga nyebrang, monitor kelas lunchtime jeung monitor kantor.

 

Niki Parassidis
Koordinator Kacamatan - Pangrojong Siswa SD

telepon: 604 952 5394
Hapé: 604 329 2693