Hellings SD

K-7 Inggris
populasi: 330

Kepala sekolah: Cik Heidi Gonzalez
Alamat Sakola: 11655 - 86 Avenue, Delta, SM, V4C 2X5
telepon: 604-596-1701

Website Website

meunang nyupiran

Sakola Dasar Hellings perenahna di bagian tengah Delta Kalér sareng ngalayanan komunitas murid anu rupa-rupa. Sakola Dasar Hellings museurkeun kana diajar murid sareng karaharjaan. aya dina murid. Aranjeunna ngabantosan murangkalih janten murid anu hirup, tanggung jawab, mandiri sareng nyayogikeun tempat diajar anu aman, ngadukung sareng kooperatif. Aranjeunna ngagungkeun kabébasan sareng ngembangkeun iklim hormat, nyorong murid-murid pikeun terus-terusan narékahan pikeun anu saé pribadi kalayan kurikulum anu nangtang sacara akademis.

Acara sareng kagiatan sakola taunan kalebet Terry Fox Run, Tim Voli sareng Baskét pikeun murid Kelas 6 & 7, Hoop Shoot Basketball Challenge (Kelas 5-7), Band Kelas 6 & 7, Track & Field (Kelas 4-7) sareng Olahraga. Dinten. Sajaba ti éta, aya kasempetan pikeun siswa panengah ngamekarkeun tanggung jawab ku jadi aub dina sagala rupa pakasaban sakola kayaning penjaga nyebrang, monitor kelas lunchtime jeung monitor kantor.

 

Niki Parassidis
Koordinator Kacamatan - Pangrojong Siswa SD

telepon: 604 952 5394
Hapé: 604 329 2693