Dasar Tradisional Heath

K-7 Inggris
populasi: 277

Kepala sekolah: Cik Kelly Reeve
Alamat Sakola: 11364 - 72 Avenue, Delta, SM, V4E 1Y5
telepon: 604-596-1508

Website Website

meunang nyupiran

 

Sakola Dasar Tradisional Heath perenahna diantara cemara anu megah, sweeping cedars, sareng tangkal birch anu anggun. Tempatna aya di wates wétan Burns Bog Ecological Conservancy di Delta Kalér. Heath narékahan pikeun ngadukung kabagjaan diajar anu aya dina unggal murangkalih. Staf sareng murid di sakola ayeuna museurkeun kana tilu tujuan - tanggung jawab sosial, tulisan sareng literasi. Dina ngalakukeun kitu, aranjeunna tujuanana pikeun ngajaga miara, hubungan positif sarta pikeun ngokolakeun empowered, peserta didik global.

Acara sareng kagiatan sakola taunan kalebet Terry Fox Run, Tim Voli sareng Baskét pikeun murid Kelas 6 & 7, Hoop Shoot Basketball Challenge (Kelas 5-7), Band Kelas 6 & 7, Track & Field (Kelas 4-7) sareng Olahraga. Dinten. Sajaba ti éta, aya kasempetan pikeun siswa panengah ngamekarkeun tanggung jawab ku jadi aub dina sagala rupa pakasaban sakola kayaning penjaga nyebrang, monitor kelas lunchtime jeung monitor kantor.

 

Niki Parassidis
Koordinator Kacamatan - Pangrojong Siswa SD

telepon: 604 952 5394
Hapé: 604 329 2693