Inggris Bluff SD

K-7 Inggris, International Baccalaureate Sakola
populasi: 229

Kepala sekolah: Cik Toshi Carleton-Gaines
Alamat Sakola: 402 Inggris Bluff Jalan, Delta, SM, V4M 2N2
telepon: 604-943-0201

Website Website

meunang nyupiran

English Bluff Elementary School, ayana di Tsawwassen, mangrupikeun Sakola Baccalaureate Internasional pikeun Program Taun Dasar. Tujuanana nyaéta pikeun ngadidik "sakabeh anak" sareng nyiptakeun murid-murid anu hoyong terang, wijaksana sareng paduli sapanjang hirup anu ngalangkungan sadaya atribut Profil Siswa IB. English Bluff mangrupikeun sakola anu haneut, ngabagéakeun kalayan staf anu berilmu, paduli sareng profésional ogé murid anu sumanget sareng kolot anu ngadukung.

Acara sareng kagiatan sakola taunan kalebet Terry Fox Run, Tim Voli sareng Baskét pikeun murid Kelas 6 & 7, Hoop Shoot Basketball Challenge (Kelas 5-7), Band Kelas 6 & 7, Track & Field (Kelas 4-7) sareng Olahraga. Dinten. Sajaba ti éta, aya kasempetan pikeun siswa panengah ngamekarkeun tanggung jawab ku jadi aub dina sagala rupa pakasaban sakola kayaning penjaga nyebrang, monitor kelas lunchtime jeung monitor kantor.

Punten dicatet yén aya biaya tambahan pikeun sakola ieu kusabab Program IB.

Niki Parassidis
Koordinator Kacamatan - Pangrojong Siswa SD

telepon: 604 952 5394
Hapé: 604 329 2693